Diáře

Diáře, diáře, diáře. Stalo se to za poslední dobu velmi populární. Všechny serepetičky okolo toho. Každý komu cukají ruce jen když jde kolem papírnictví se do toho zamiluje stejně jako já.

Zdroj
Před zářím, v prosinci a na začátku nového roku se diáře shánějí nejvíce. A teď si uvědomte kolik je druhů. Klasické datové s pevnou vazbou nebo s kroužkovou vazbou a možností vyměňovat náplně a další vložky. A vy můžete jen slintat. Pořídíte si jeden diář a koukáte dál a už vás znovu svrbí ruce a chcete jiný nebo se s ním aspoň pomuchlovat.

Nehodlám být v této mánii sama a tak vám teď přináším menší přehled různých diářů.

Začneme s takovou tou klasickou. Krásné diáře prodává albi. Jsou datumově na rok a mají pevné desky. Každý v tomhle směru "labilní" se u nich stejně zastaví a kochá se.

Zdroj

Teď už zabrousíme trošku jinam, ale k diářům, které můžeme občas sehnat v papírnictví. A to k filofaxům. Ten má hodně velikostí a i možností jak s ním nakládat. Díky kroužkové vazbě si můžete neustále přidávat datumové či nedatomuvé náplně, proložky a různé poznámky. Takže vám při hezkém zacházení vydrží dlouho. A investice do něj se vrátí.

Zdroj
Dalším takovým diářem je Happy planner. Ten má také kroužkovou vazbu ale ta se neotvírá místo toho vy "vytrháváte" stránky z těch kroužků a naopak je tam zpátky přidáváte. 

Zdroj

Teď přichází můj totální favorit, ale  u něj bohužel asi zůstanu jen u slintání. A tím je kikki k planner! Opět s kroužkovou vazbou a možností přidávání všeho možného. Snad budu mít jednou aspoň možnost si ho prohlídnout pořádně a třeba do něj i něco nalepit.

Zdroj

Samozřejmě toto nejsou jediné krásné diáře, které se dají sehnat. Některé můžete sehnat i na ebay nebo aliexpress.com. Ty si zas pro vás přichystám na jindy a zas si zaslintáme.

Používáte diář? A jaký?

Blázen do diáře Medvědí slečna