Agregátor blogů


Zdroj
Zdroj

Ti z nás co vlastní blog, by měli zpozornět. Na internetu se vyskytla novinka v podobě agregátoru blogů. Ptáte se co to je a k čemu je to dobré? Odpověď najdete dále v článku.



Když jsme s mojí hodnější, krásnější a chytřejší polovičkou založili tenhle blog. První moje otázka byla. Jak se zviditelníme na internetu a mezi čtenáři? Po téhle otázce jsem obdržel docela dlouhý monolog, který zde nebudu přepisovat, ale byl pro mě, jakožto pro lajka v blogovém světě dost poučný. Po chvilkovém googlení jsme narazili na tento úžasný web. Registrace proběhla úspěšně, pan administrátor nás schválil během chvilky a bylo to. Nicméně až po pár dnech jsem sem zpět zavítal a začal jsem objevovat všechny možné funkce a výhody tohoto projektu. Funguje jednoduše. Je to něco jako velká křižovatka pro blogery.
 
Uděláte si registraci, vyplníte nějaké info o sobě a svém blogu, ten bude zařazen do kategorie, kde vás pak mohou hledat další blogeři a nebo čtenáři. Všichni co jsou zde zaregistrovaní a vydají článek, tak se automaticky hodí na hlavní stránku a ostatní si na něj hezky můžou kliknout a už vás hned přesměruje na váš blog a na celý článek. Funkce jako lajkování článků, oblíbení autoři funguje bez problému a každý si může vyfiltrovat přesně to co má rád.
 
Funguje zde dle mého spravedlivý bodový systém, za publikování článků, přihlašování a jiné. Čím víc bodů máte, tím vyšší level vašeho účtu se vám odemkne. Budete moci v budoucnu lajkovat články, nahrát si avatar, nebo přidat další kategorii k vašemu blogu. Prostě a jednoduše, budete více vidět než ostatní. Kompletní seznam bodů, medailí a za co je dostanete najdete zde.
 
Jsem rád, že se někdo tohoto už jednou v minulosti zaniklého projektu chopil a zahájil jeho úspěšný start. Proto vám ostatním doporučuji tento web, pomůžete tím sami sobě a taky pomůžete rozjet projekt s obrovským potenciálem. Kdo by přece nechtěl další čtenáře a číst kvalitní články které si sám jednoduše a rychle vybere. Jak píše administrátor: Agregátor blogů - Spousta zajímavého čtení
 
Znáte Agregátor blogů? Pokud ano, jak se vám líbí jeho funkčnost a uživatelské prostředí?
 
Váš testující medvěd